STATIE ITP REMORCI/ SEMIREMORCI
PIATA MUNCII

Te asteptam cu remorca/ semiremorca la o statie ITP ultramoderna, situata in Piata Muncii.

DIN 2021

DESPRE NOI

Suntem o locatie ultramoderna, deschisa in 2021, formata din statie ITP Auto, ITP Remorci si ITP Moto cu flux continuu si service auto cu vulcanizare si geometrie. Ne situam in Zona Piata Muncii, usor accesibila din toate zonele Bucurestiului. Punem accent pe calitatea serviciillor oferite si pe respectul pentru client.
REVIEW-URI GOOGLE

CE SPUN CLENTII NOSTRI

Ne mandrim cu un scor de 4.9/5 stele, pe Google Reviews. Acest lucru este o dovada a atentiei pe care o oferim clientilor si a profesionalismului echipei Blitz Car Station. Cafeaua e din partea noastra 🙂

PRET ITP REMORCA / SEMIREMORCA

Pretul pentru ITP (Inspectie Tehnica Periodica) Remorci fara Sistem de Franare este de 100 RON, iar pentru Remorci cu sistem de franare cu o singura axa este de 120 RON
ONLINE SAU TELEFONIC

PROGRAMEAZA-TE

Programeaza-te online pentru ITP Remorca, rapid si eficient, folosind formularul de mai jos! Pentru programari in aceeasi zi, va rugam sa faceti o programare telefonica, la 0753 042 554 sau 0760 616 652.

Nu uita sa ai la tine: Certificatul de inmatriculare al autovehiculului (talonul auto) – original | Actul de identitate al conducatorului auto – original | Polita RCA valabila la data inspectiei | Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) – original si securizata RAR.

USOR ACCESIBIL

UNDE NE GASESTI

Ne gasesti pe Strada Rodul Pământului, nr. 110, Bucuresti. Suntem fix langa Spitalul Victor Babes, in spatele benzinariei Petrom.

PROGRAM

Luni – Vineri: 8:00-20:00
Sambata: 10:00 – 14:00 (recomandam apel telefonic inainte)
Duminica: inchis