STATIE ITP | SERVICE AUTO | VULCANIZARE
SECTOR 3

Te asteptam cu autoturismul sau motocicleta in statia noastra de ITP care beneficiaza de service auto & vulcanizare.

ITP Sector 3

La Blitz Car Station ne mândrim cu furnizarea unor servicii de ITP rapide, eficiente și de înaltă calitate. Echipa noastră de profesioniști calificați utilizează echipamente de ultimă generație pentru a evalua toate aspectele tehnice ale autovehiculului dvs., de la sistemul de frânare și suspensii, până la emisiile de gaze și lumini. Oferim un raport detaliat și transparent al tuturor testelor efectuate, împreună cu recomandări pentru eventualele reparații sau îmbunătățiri necesare.

Service Auto

La Blitz Car Station, service-ul auto nu este doar un loc unde se efectuează reparații, ci este centrul în care pasiunea pentru autovehicule și profesionalismul se întâlnesc pentru a asigura performanță și siguranță. Oferim o gamă largă de servicii specializate, de la reparații ale sistemului de aer condiționat și încărcarea cu freon, la revizii auto complete și diagnoze precise ale vehiculului. Utilizând echipamente de vârf și având o echipă de mecanici dedicată, ne asigurăm că fiecare client primește servicii rapide, de calitate superioară și cu o atenție deosebită la detalii.

Vulcanizare

La Blitz Car Station, serviciile noastre de vulcanizare reprezintă o combinație de tehnologie avansată și expertiză tehnică pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire a anvelopelor. Indiferent dacă aveți nevoie de schimb de anvelope, echilibrare sau reparații punctuale, puteți conta pe echipa noastră de profesioniști pentru a efectua lucrările cu maximă precizie. Utilizăm echipamente moderne pentru a asigura o fixare corectă și o durată de viață extinsă a anvelopelor dvs., toate acestea contribuind la siguranța și eficiența vehiculului. Cu Blitz Car Station, beneficiați de servicii de vulcanizare de top, rapide și la un preț competitiv.

REVIEW-URI GOOGLE

CE SPUN CLENTII NOSTRI

Ne mandrim cu un scor de 4.9/5 stele, pe Google Reviews. Acest lucru este o dovada a atentiei pe care o oferim clientilor si a profesionalismului echipei Blitz Car Station. Cafeaua e din partea noastra 🙂
ONLINE SAU TELEFONIC

PROGRAMEAZA-TE

Programeaza-te online, rapid si eficient, folosind formularul de mai jos! Pentru programari in aceeasi zi, va rugam sa faceti o programare telefonica, la 0753 042 554 sau 0760 616 652.

Nu uita sa ai la tine: Certificatul de inmatriculare al autovehiculului (talonul auto) – original | Actul de identitate al conducatorului auto – original | Polita RCA valabila la data inspectiei | Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) – original si securizata RAR.